Sanabelle, Sensitive Lamb & Rice, dla wrażliwych, dorosłych kotów, z jagnięciną

Karma dla dla kotów wrażliwych i wybrednych z delikatnym mięsem z jagnięciny


Dostępność: W magazynie

149,00 zł

* wymagane pola

Wysyłamy w ciągu dwóch dni!

Za mało informacji o produkcie? Zadzwoń do nas!

Masz 30 dni na odstąpienie od umowy! Pamiętaj tylko, by produkt był oryginalnie zapakowany!

 

 

 

Opis produktu

Szczegóły

Sanabelle Sensitive z jagnięciną i ryżem

od 1 roku

dla kotów wrażliwych i wybrednych

Sanabelle Sensitive z delikatną jagnięciną został stworzony specjalnie dla kotów o wrażliwym przewodzie pokarmowym.
Dzięki wysokiej koncentracji składników odżywczych pozwala na ograniczenie dawek pożywienia i odciążenie układu pokarmowego. Specjalna formuła jest wyjątkowo lekkostrawna i przyswajalna. Delikatne mięso jagnięce jest doskonałym źródłem protein i nie powoduje
reakcji alergicznych.
Sanabelle Sensitive dzięki wyjątkowej smakowitości jest 
idealną karmą także dla kotów bardzo wybrednych.

Informacje dodatkowe

Informacje dodatkowe

SKU BOS0149CONF
Producent Sanabelle

Dawkowanie

Napełniaj miskę raz dziennie tak, aby kot samodzielnie regulował częstotliwość i wielkość pojedynczych posiłków
Koty powinny mieć zawsze dostęp do świeżej wody.

 

Waga kota
gram / dzień
2,0 - 3,0 kg
40 - 50 g
4,0 - 5,0 kg
55 - 70 g
6,0 - 7,0 kg
75 - 90 g
8,0 - 9,0 kg
95 - 105 g
10,0 - 11,0 kg
110 - 120 g
12,0 - 13,0 kg
125 - 135 g

 

Składniki

Składniki:
Sproszkowane mięso drobiowe (min.20%), ryż, kukurydza, tłuszcz zwierzęcy, sproszkowana jagnięcina (min.5%), sproszkowane ryby, wątroba (suszona), ekstrakt z mięsa, mięso suszone i odtłuszczone, sproszkowane mięso, sproszkowane jaja, siemię lniane, pulpa buraczana, błonnik, drożdże (suszone), oleje rybne, chlorek potasu, borówka brusznica (suszona), borówka czarna (suszona), ekstrakt z nowozelandzkich zielonych małży 0.25 % (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), sproszkowana cykoria, kwiaty nagietka (suszone), ekstrakt z juki (suszony).

Pozostałe informacje:
Zawartość mięsa (białka pochodzenia zwierzęcego) ok.45% 
w suchej masie

Udział białka zwierzęcego w białku ogólnym powyżej 89 %